Puntpaprika specialist
SweetPoint

SweetPoint

Puntpaprika specialist

Duurzame paprika’s

Paprika verpakken

Een paprika verpakken moet zo gebeuren dat de smaak en de houdbaarheid zo veel mogelijk gewaarborgd blijft. Als expert in paprika’s verpakken wij bij SweetPoint iedere paprika met zorg en alleen de beste paprika’s worden uiteindelijk aan onze klanten geleverd. Om dit te kunnen garanderen hanteren wij strenge sorteringseisen bij  onze teeltlocaties en in het verpakkingscentrum. Na het verpakken van de paprika verzenden wij deze naar onze klanten in binnen- en buitenland.

Wij verspillen niets wanneer wij de paprika verpakken

Ondanks dat wij alleen de beste paprika’s voor u selecteren en u dus altijd de allerbeste kwaliteit in de schappen heeft liggen, verspillen wij niets bij SweetPoint. Wanneer een paprika niet door het selectieproces voorafgaand aan het verpakken komt, gooien wij deze niet weg. Deze paprika’s zijn van hoogstaande kwaliteit en daarom worden deze verwerkt in onder andere:

  • Boerenkaas met puntpaprika;
  • Salsa;
  • Wodka;
  • Kaviaar (hiermee hebben wij de finale gehaald van SmaakNL).
  • Tapenade

Daardoor kunnen wij u niet alleen kwaliteit garanderen, maar ook een goede prijs, aangezien wij al onze producten kunnen verkopen. Wilt u als ondernemer meer weten over het proces dat wij hanteren wanneer wij de paprika verpakken, of heeft u andere vragen over de producten of het productieproces? Neemt u dan contact op via het contactformulier.