De zomer komt er aan! Daarom bieden we een nieuw receptenboekje aan met eenvoudige, lichte gerechten met puntpaprika. De zoete, frisse smaak van de puntpaprika leent zich uitstekend voor de warme dagen. Daarnaast zijn alle recepten compleet gebaseerd op de smaken waar je in de zomer wel trek naar hebt. Van lekkere hapjes voor bij je BBQ, tot heerlijke maaltijden voor de zwoele zomeravond: download het receptenboekje en geniet van een culinaire zomer!

 

Download het receptenboek

SweetPoint en PapriCo hebben een initiatief opgezet: spelen met je eten, het mag! Het bestaat uit een boekje met vijf leuke en creatieve recepten voor traktaties, lunches en tussendoortjes die vol zitten met gezonde voedingsstoffen. Op deze manier willen we laten zien dat het mogelijk is om kinderen op een leuke manier groenten te laten eten.

We geven je onder andere recepten van deze creatieve gerechten:

  • Gebakken eitje in een paprika-bloem
  • Gezond groentetreintje
  • Funky rauwkost-ui

Smaakt dit naar meer? Download dan het receptenboek!

Download het receptenboek

Wist je dat consumenten een repertoire met gemiddeld maar tien recepten hebben? Dit komt omdat ze vaak de inspiratie missen om met andere gerechten te variëren. Laat jezelf én je klanten/gasten verrassen door deze out of the box recepten met paprika’s en aubergines in de hoofdrol!

 

receptenboek

We geven je onder andere recepten van deze drie heerlijke tapas:

  • Mini graffiti in olijf-brioche kruim met gepekelde citroen mayonaise
  • Zoete puntpaprika crème met walnoot
  • Pincho met crème van geroosterde zoete puntpaprika met walnoot, gebakken kwarteleitje en bieslook

Smaakt dit naar meer? Download dan het receptenboek!

Download het receptenboek