SweetPoint

Nieuws

CuliQueen in de Fitbox

De Fitbox wordt naar honderd top-bloggers en food redacties gestuurd. Op deze manier wil SweetPoint de millenials laten kennis maken met de puntpaprika, want juist deze doelgroep experimenteert met eten en vindt gezonde voeding belangrijk.

17 oktober zit de CuliQueen in The Fitbox. Waarom? Naast bewegen wordt gezonde voeding steeds belangrijker. Vooral bij de millennials van deze tijd speelt een gezonde levensstijl een belangrijke rol.

 The Fitbox

De box wordt exclusief verzonden naar meer dan 100 fitness and health social infuencers en naar bijna 50 redacteuren van vakbladen, vrouwenmedia en health and fitness magazines.

 Bekendheid puntpaprika

De (zoete)puntpaprika is nog een relatief onbekende vrucht bij de consument in vergelijking met de ‘’normale’’ blokpaprika. Door de eigenschappen van de puntpaprika kan deze Royal Health een mooie rol spelen bij een lekkere en toch gezonde levensstijl. Wist jij bijvoorbeeld dat:

  • De CuliQueen puntpaprika veel zoeter is dan een gewone paprika.
  • De CuliQueen puntpaprika een dunnere schil heeft, waardoor deze snel gaar is.
  • Een CuliQueen puntpaprika meer vitamine C bevat dan 4 sinaasappels.
  • De CuliQueen puntpaprika goed is voor het gezichtsvermogen, het afweersysteem en het functioneren van de hersenen.
  • De CuliQueen puntpaprika 100% Planet Proof is dus maximaal duurzaam wordt geteeld.

De puntpaprika biedt naast de bestaande paprika een welkome toevoeging met meer variatie en meer smaak. Via The Fitbox willen we millennials in aanraking laten komen met deze (zoete)puntpaprika, informeren en de veelzijdigheid van dit product laten zien met smaakvolle inspiratie voor in de keuken.

We kunnen dus wel spreken van een Royal Health!

Op zoek naar inspiratie? Download het receptenboekje op www.culiqueen.nl

Contact ons