SweetPoint

Nieuws

CuliQueen in de spotlights

Veel consumenten eten de ‘’normale’’ paprika, maar kennen de puntpaprika niet. Ze denken dat het een grote pittige peper is of weten niet hoe ze de puntpaprika moeten bereiden. Om de consument een handje te helpen hebben we met supermarktketen Deka en Dirk een actie opgezet om de mogelijkheden van de puntpaprika te laten zien.

Onze puntpaprika is lekker, dat is duidelijk. Lekker makkelijk, want je maakt ze zo klaar. Lekker veelzijdig, want ze passen in bijna elk gerecht op elk moment. Lekker fris, lekker knapperig en natuurlijk lekker zoet!

Puntje Puntje Puntje

Veel consumenten eten de ‘’normale’’ paprika, maar kennen de puntpaprika niet. Ze denken dat het een grote pittige peper is of weten niet hoe ze deze moeten bereiden. Om de consument een handje te helpen hebben we met supermarktketen Deka en Dirk een actie opgezet om de veelzijdigheid van de CuliQueen te laten zien. Met de actie ‘’Puntje Puntje Puntje’’ willen we shoppers inspireren en verleiden om de puntpaprika’s van SweetPoint eens te proberen als lekkere, veelzijdige en gezonde optie voor verschillende eetmomenten.

Receptinspiratie puntpaprika

Deze week worden er drie recepten op onze CuliQueen verpakking gecommuniceerd: een lekkere snack van puntpaprika dippers met groene kruidenolie en cashewdip, een Pastasalade met tomaat en mozzarella en een hoofdgerecht van gepofte, gevulde puntpaprika met dressing van gele (punt) paprika. Op deze manier kunnen de shoppers gelijk aan de slag!

De CuliQueen paprika

De CuliQueen is een volzoete, sappige paprika en bevat nauwelijks zaad. Het zoete karakter van deze paprika komt goed naar voren als je haar met soortgenoten vergelijkt. Dit komt door het hogere natuurlijke suikergehalte. Paprika’s zijn heel gezond en de CuliQueen is dat in overtreffende trap: ze bevat maar liefst vier keer zoveel vitamine C als een sinaasappel.

Benieuwd naar andere recepten met CuliQueen? Download dan hier het receptenboekje met heerlijke en verrassende recepten.

Contact ons