Puntpaprika specialist
SweetPoint

Leverancier van puntpaprika’s

Als leverancier van de inmiddels bekende puntpaprika, onderscheid SweetPoint zich door een maximaal biologische en zeer duurzame manier van telen. Onze paprika’s krijgen daardoor een unieke smaak en ze zijn natuurlijk ontzettend gezond. Via Growers United verhandelen we onze puntpaprika’s naar retailers en groothandels in Nederland en Europa.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij SweetPoint vinden we de puntpaprika een schitterend product en zijn er dan ook trots op dat we leverancier zijn van diverse retailformules. De puntpaprika komt inmiddels in vele keukens terecht. Daarom vinden we het belangrijk dat mensen een zo eerlijk mogelijk product kunnen kopen. Onze paprika’s zijn maximaal biologisch geteeld en we hebben veel respect voor het milieu.

Kom in contact met SweetPoint

Als leverancier proberen wij de puntpaprika natuurlijk zo veel mogelijk te promoten. Daardoor werken we graag samen met service providers, groothandels, foodservice- en retail-organisaties. Ben je ook fan van de puntpaprika en op zoek naar de leverancier die de beste kwaliteit levert? Via het contactformulier kunt u ons bereiken of via telefoonnummer 0174-524 271