SweetPoint

Nieuws

Bezoek SweetPoint en Paprico op de VEG

Bezoek SweetPoint tijdens de eerste editie van het Vak Event Groente en Fruit helden op woensdag 20 en donderdag 21 juni in de Onderzeebootloods te Rotterdam

De beurs waar alles draait om verse AGF-producten.

Wij hopen u te ontmoeten op onze stand (standnummer 125). Niet alleen voor een goed gesprek, maar ook om de lekkerste hapjes van onze chef Jeroen Machielsen te proeven…

Klik hier om u gratis aan te melden.

Openingstijden:

woensdag 20 juni van 13.00 – 22.00 uur

donderdag 21 juni van 11.00 – 18.00 uur

Programma

Als bezoeker kunt u rekenen op een plezierige mix van demonstraties, workshops, mini seminars en stands.

Workshop

 

Martijn Kesteloo – Business development manager van DOOR – geeft een workshop over trends en ontwikkelingen in AGF: ‘Alle signalen staan op ‘groen’; kansen en groei in groenten’

Een nieuwe generatie ‘de Millennials’ dient zich aan. Een groep nieuwe consumenten die zoeken naar een gezond voedingspatroon. Hun gedrag en keuzes zijn anders. Volop kansen voor groente en dus ook voor u als groentespecialist, kok of in- en verkoper van AGF.

Martijn neemt u mee langs de grote trends en ontwikkelingen. En benoemt voorbeelden die uw blik op groenten en de toekomst van groenten verbreden.

Ontmoet onze chef: Jeroen Machielsen

Ervaar zelf hoe bijzonder en veelzijdig onze producten in de keuken zijn, zowel in de professionele keuken als de keuken thuis.

Jeroen Machielsen maakt op onze stand de meest inspirerende gerechtjes. Hij inspireert u onder andere met de vegetarische Indiase keuken. Nergens anders op aarde is de kunst van het vegetarisch koken verder ontwikkeld dan in het subcontinent van India. Religie, gebruiken en niet-verkrijgbaarheid van vlees en hoge kosten hiervan hebben ervoor gezorgd dat er een voedzame en gevarieerde keuken met groenten en kruiden is ontstaan.

Onze kok Jeroen Machielsen geeft beide dagen een masterclass: ‘Er zijn meer smaken die groeien dan grazen’op het demoplein.

Kijk hier voor de tijden op het VEG-programma.

Ontdek het nieuwe merk puntpaprika van SweetPoint: CuliQueen 

Het merk ‘CuliQVEGueen’is speciaal ontwikkeld om de groeipotentie van de zoete puntpaprika in de markt verder uit te bouwen. CuliQueen zet in op communiceren en inspireren. Op de winkelvloer en daarbuiten. Zo biedt CuliQueen naast een mooie opvallende verpakking, ook point of sale materialen. Om zo van een onwetende consument een kopende consument te maken. Meer weten? Bekijk www.culiqueen.nl

Paprico

Ontmoet de kleurige sterren van het vruchtgroenteschap. Onder de vlag van DOOR is PapriCo  hèt merk van kwalitatieve blokpaprika’s. Geteeld door vakbekwame paprikatelers. Zowel de telers als het verpakkingscentrum zijn gesitueerd in Noord Holland. Hierdoor kan PapriCo snel en flexibel inspelen op klantvragen.

Het assortiment bestaat uit blokpaprika’s in de kleuren rood, oranje, geel en groen.

Bekijk www.paprico.nl voor meer informatie.

Locatie:

RDM Onderzeebootloods | RDM-straat 1 | 3089 JS Rotterdam

Contact ons