SweetPoint

Gevulde puntpaprika van de barbecue

  • Snijd de paprika’s in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten.
  • Snij de mozzarella in blokjes, schep in een kom de stukjes jalapeñopeper, de mozzarella en koriander door elkaar en vul de paprikahelften hiermee.
  • Strooi er naar smaak wat zout en peper over.
  • Leg de gevulde paprika’s op een rooster en grill ze 3 minuten, schuif ze dan naar een minder heet deel op de barbecue en dek ze losjes af met een stuk aluminiumfolie of doe de deksel dicht.
  • Rooster ze nog 10 minuten tot de paprika’s zacht zijn en de kaas is gesmolten. Serveer ze met tortilla chips

Ingrediënten

  • 2 rode zoete puntpaprika’s
  • 4 jalapeñopepers in stukjes
  • 2 bollen mozzarella, in dunne plakjes
  • 2 eetlepels koriander, fijngesneden
  • Zout en peper
  • Aluminiumfolie en barbecue
Contact ons