Dat verse producten een essentiële rol in foodretail spelen is geen verrassing. Begrijpen waarom consumenten groenten en fruit kopen zoals ze dat doen, is echter niet altijd eenvoudig. De snelheid waarin de markt verandert is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk.

Wat wil de AGF-shopper écht anno 2019? De AGF-markt verandert net als de markt: razendsnel. Om AGF Category Managers te ondersteunen, hebben we zes essentiële ‘need to knows’ voor 2019 op een rij gezet. Ken je de ‘Better for all’-trend bijvoorbeeld al? Lees meer in het e-book.

Download het e-book

Food watcher, culinair journalist en kookboekenschrijver Anneke Ammerlaan is met haar bedrijf gespecialiseerd in toegepaste trendwetenschap voor bedrijven. Haar uitgebreide kennis over de ontwikkelingen op het gebied van AGF wil ze graag met ons delen. Wist je bijvoorbeeld dat er een ware revolutie aan de gang is op het gebied van koken?

In dit e-book lees je:

  • welke omslag er op dit moment in de foodsector gaande is;
  • welke trends hieruit voortkomen;
  • hoe de markt daar slim op inspeelt;
  • hoe het AGF-schap nóg beter ingericht kan worden;
  • wat de toekomst voor ons in petto heeft op het gebied van food.

Hebben we je interesse gewekt? Download dan het e-book door het bijgevoegde formulier in te vullen.

trends en ontwikkelingen in agf

Download het e-book

Er gebeurt veel op het gebied van AGF. De interesse in gezond eten blijft toenemen en groente speelt een steeds belangrijkere rol in het voedingspatroon van consumenten. De intentie is er, maar de inspiratie om een voedzame en smakelijke maaltijd op tafel te zetten ontbreekt soms. We geven je, met dank aan Jurgen Mohr van Brompton Road – The Shopper Marketing Agency, enkele tips waarmee je slim op de huidige ontwikkelingen inspeelt en het AGF-schap winstgevender maakt.

In dit e-book krijg je:

  • een blik op de huidige AGF-markt;
  • te weten welke thema’s tegenwoordig het belangrijkste zijn;
  • diverse tips over hoe het creëren van een succesvol AGF-schap;

Hebben we je interesse gewekt? Download dan het e-book door het bijgevoegde formulier in te vullen.

vier tips

Download het e-book